• 14 دی 1395 ساعت : 12:01
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 4956
  • تعداد بازدید: 70

كیك پرتقالی


طرز تهیه كیك خوشمزه باطعم پرتقال
كیك پرتقالی

چي لازم دارم:
پنير لبنه: 400 گرم
زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
تخم‌مرغ کامل:يک عدد
خامه قنادي: 400 گرم
شکر: 200 گرم
پودر ژلاتين: 3قاشق سوپخور
آب سرد:يک‌دوم ليوان
رنگ نارنجي خوراکي:چند قطره
آب پرتقال: يک ليوان

چطوري درست کنم:
1. ابتدا شکر، زرده‌هاي تخم‌مرغ و تخم‌مرغ کامل را داخل کاسه همزن ريخته و آنها را مخلوط مي‌کنيم تا جايي که پف کنند. سپس آب پرتقال را اضافه کرده، هم مي‌زنيم و مواد را همراه آب پرتقال داخل کرم‌پزي روي حرارت ملايم گذاشته و مدام هم مي‌زنيم تا کرم به جوش آيد. وقتي به نقطه جوش رسيد فورا مواد را از روي حرارت برمي‌داريم و کنار مي‌گذاريم تا سرد شود.

2. در اين فاصله سيروپ پرتقال، پنير لبنه و خامه مخصوص قنادي را با درجه کند همزن برقي با هم مخلوط مي‌کنيم و مايه تخم‌مرغ را داخل آن مي ريزيم. پودر ژلاتين را روي آب سرد پاشيده ذوب مي‌کنيم و داخل کرم مي‌ريزيم. هميشه به اين نکته دقت مي‌کنيم که کرم و ژلاتين هيچ‌کدام داغ نباشند. بهترين زمان اضافه کردن موقعي است که ژلاتين و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.

3. کرم را داخل قالب مي‌ريزيم و به مدت شش ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا خودش را بگيرد. بهتر است مواد چيزکيک را داخل قالب کم‌عمق بريزيم و روي کيک برگردانيم. براي اين کار از يک‌سوم ميزان کيک بادام و پرتقال در قالب گرد 30 سانتي‌متري استفاده مي‌کنيم.

منبع:آخرین خبر




درباره نویسنده

نظرات

  • منتشر شده ‌: 0
  • در انتظار تایید: 0

نظر خود را اینجا وارد نمایید

آدرس رایانامه شما منتشر نمی شود